PLATS I TAPES GELADES
Formatge i Cuixot ( Jamon Y Queso)
Olives amb Anxoves ( Aceitunas Rellenas)
Ensalada russa ( Ensaladilla)
Ensalades Variades ( Ensaladas Variadas)
Salmorra
Aladroc o anxoves amb vinagre (Boquerones en vinagre)
Clòtxines en escabetx ( Mejillones con escabeche)
Gamba saladeta ( Gamba salada)
Escopinyes ( Berberechos)
Fruits secs ( Frutos secos)
Atmetlles Salades ( Almendras Saladas)
Bossa Papes ( Bolsa de Patatas Fritas)
Assortit d’Ibèrics ( Surtido de Ibericos)
Assortit del Mar ( Surtido del Mar)
Capellà
Cacaus i tramussos ( Cacahuetes y Altramuces)
Pa amb tomaca i all-i-oli (Pan con tomate y ajo aceite)
I l’entrepà que vullgues .....
Y el bocadillo que quieras ......
PLATOS Y TAPAS HELADAS
PLATS I TAPES CALENTES
Sèpia a la planxa ( Sepia a la plancha)
Sèpia arrebossada ( Sèpia rebosada)
Mandonguilles de bacallar ( Albondigas de bacalao)
Mandonguilles de carn (Albondigas de carne)
Calamars a la romana (Calamares a la romana)
Braves ( Patatas bravas)
Magre i Fetge ( Magro y HIgado)
Dacsa (Maiz Frito)- En temporada
“Pimientos del Padron”
Sang ( Sangre)
“Abisimios” ou arrebossat ( Abisimios)
Pinxos ( Pinchos)
Assortit d’Embotits ( Surtido de embutidos)
Callos ( Callos)
Tigres ( Tigres)
Vedella amb Salsa (Ternera en Salsa)
Gamba a la planxa (Gamba a la plancha)
Els caps de setmana hi hauran hamburgueses
Los fines de semana habran hamburguesas
PLAT0S Y TAPAS CALIENTES